Öka försäljningen med en konfigurator

Med en 3D-konfigurator kan din kund se din produkt, vrida och vända på den, och bygga sin egen, allt direkt på er webbplats. Ett smart säljverktyg som effektiviserar köpprocessen både för er och kunden.

Boka demo

Anställ inte en ny säljare – anställ en konfigurator

  • Slipp PDF:er, inaktuella prislistor och långa säljprocesser. Med en konfigurator har ni allt säljstöd ni behöver på en och samma plats, interaktivt och attraktivt.
  • Utvecklingskostnaden för en konfigurator blir ungefär densamma som att ha en heltidsanställd säljare under 1 år – med skillnaden att konfiguratorn jobbar dygnet runt.
  • Er säljprocess förenklas med konfiguratorn som stöd. Den hjälper dina säljare att förklara och visualisera, och gör att leads som kommer in är mer kvalificerade eftersom de redan utforskat ert erbjudande via konfiguratorn på egen hand.

Vår utvecklingschef Martin berättar om ett av våra konfiguratorprojekt:

 

Boka demo

100 % KONTROLL ÖVER KOSTNADEN

Mjukvaruutveckling är för många förknippat med eskalerande kostnader och oväntade förseningar. Med agil utvecklingsmetodik ser vi till att ramarna för tid och kostnader aldrig rubbas, så att ni kan vara trygga med vad ni betalar för. Istället justerar vi själva utvecklingsuppdraget över tid för att anpassa sig efter de givna ramarna.

ALLA MÖJLIGHETER NI BEHÖVER

Ni ska inte behöva en extern partner för att uppdatera det innehåll ni själva vill kunna justera i konfiguratorn. Vi anpassar gränssnittet så att ni kan hantera produktinformation, vilka val som är tillgängliga, språk, infotexter, priser, 3D-modeller o.s.v.

FRÅN START TILL LANSERING PÅ 5 MÅNADER

Tack vare den agila utvecklingsmetodik och de förfinade processer vi använder, kan vi ta er konfigurator från startrutan till lansering på 5 månader. ”IT-projekt” som tillåts växa till kostsamma giganter som aldrig orkar över mållinjen i tid är ett minne blott med agil metodik.

Vill du ha en privat demo av en konfigurator?