Strategi och vision

Strategi för digital transformation

Så fort du kan tänka dig en framtid och visualisera den, finns en god chans att du tar dig dit. Förstå då kan du aktivt fatta kloka beslut runt din affär istället för att bara reagera på förändringar.

Vi hjälper dig att ta fram en digital vision och forma en effektiv strategi som maximerar era chanser att ta er hela vägen fram.

Digital framtidsvision

3 företag berättar om arbetet med en digital vision

Skellefteå Kraft, Trä och möbelföretagen samt Drömtrappor är några av de kunder Hello Future hjälpt utveckla digitala framtidsvisioner. Här kan du läsa om vad en digital framtidsvision är, hur arbetet kan gå till och vilka effekter kunderna har märkt.

Läs artikel
Digital framtidsvision

Kraften i en digital framtidsvision

Med en digital vision och en roadmap som grund har Tuff ledarskapsträning påbörjat sin digitaliseringsresa – en resa som från början kändes i stort sett omöjlig.

Läs hela storyn

“Vi såg att marknaden förändrades, på ett sätt som kommer att påverka vår intjäning. Vi ser att konkurrensen hårdnar, och att det kommer att komma ny teknik som påverkar oss. Så vi behövde göra något.”

Marina Markström, Skellefteå kraft

Modeller för digital strategi

Kom igång med Hello Future

Föreläsning

Grunderna i digital transformation

Bjud in Hello Future på en föreläsning för dig som vill att du och dina medarbetare ska få:
• Insikter i vad digital transformation innebär för samhället, individen och er verksamhet.
• kunskap om hur ni sätter igång en digital transformation och om vad som krävs.

Tidsåtgång: ca 2 timmar

Kontakta oss
Workshop-paket

Definiera önskat framtidsläge

Skapa en tydlig vision av vilka ni ska vara om 5–7 år under den här workshopen med Hello Future. Bilden kommer ge er förändringskraft och hjälpa er fatta rätt beslut framöver för att nå det önskade framtidsläget.

Tidsåtgång: Heldag + halvdag

Kontakta oss
Workshop

Planera digital transformation

Skapa en tydlig struktur och plan för ditt transformations­arbete. På den här workshopen får du bland annat kartlägga, kategorisera och prioritera digitaliteringsinitiativ inom organisationen.

Tidsåtgång: ca 3 timmar

Kontakta oss

Vill ni också skapa en digital framtidsvision?

Vi diskuterar gärna hur ett arbete med att ta fram en digital framtidsvision skulle se ut för din organisation. Kontakta oss så kan vi tillsammans utforska möjligheterna.