Meny
20 juni 2017

Hello Future släpper guidebok om digital transformation

Det senaste året har varit händelserikt på Hello Future. Antalet medarbetare har fördubblats, vårt kontor i södra Sverige har tagit fart och inte minst har vi genomfört ett antal stora projekt där våra strategiska tanke- och arbetsmodeller för digital transformation vässats till. Det har nu resulterat i en guidebok i fickformat, en första sammanfattning av våra tankesätt. Boken släpps under Almedalsveckan.

Bland annat genomförde vi under vintern på uppdrag av Tillväxtverket pilotprojektet “Digilyft”, en satsning kring digitalisering för små och medelstora industriföretag.

– Vi ser oss själva som en ständigt lärande organisation, men det här året har vi börjat “plocka ner” stora tankar och konstruera ett starkare strategiskt ramverk och tydligare arbetsmodeller för digital transformation, säger Leif Rehnström, VD hos Hello Future.

– Vi har definitivt material till en tegelstenstung bok, och kanske finns det en tid för det också, men det skulle vara mer resurskrävande, och kanske inte lika tillgängligt. Att tänka “guidebok i fickformat” har tvingat oss att försöka bli ännu tydligare och förhoppningsvis mer tillgängliga för de som är nyfikna på att arbeta med oss.

Vem är den skriven för?
– Den är skriven för de som funderar på hur man ska ta sig an framtidsfrågor, hur man bär sig åt för att snabba på verksamhetsutveckling och innovation och hur man drar nytta av de möjligheter som digitaliseringen innebär.

Ok, men hur får man tag på boken?
– Hör av dig till oss om du är intresserad, eller se till att haffa oss i Almedalen, så berättar vi gärna mer. Vi ser boken som startpunkten för en vidare dialog och föredrar att ses för att berätta om våra tankar, så om ni ordnar kaffet så tar vi med oss en rykande färsk guidebok om digital transformation!

Hello!

Vill ni också ta er in i framtiden?
Kontakta Leif Rehnström, leif@hellofuture.se