Meny
1 november 2018

Hello Futures nya kontorschef kommer senast från Skellefteå kommun

Vi har blivit fler på Hello Future. Hon som sedan tre veckor tillbaka har rollen som kontorschef i Skellefteå heter Petra Liuski, ett tillskott som kommer hjälpa oss att bli ännu bättre i vårt arbete med digital transformation på Sveriges kommuner och myndigheter.

Du kommer senast från Skellefteå kommun där du har varit projektledare och strateg för olika digitala projekt. Varför hamnade du på Hello Future?

Först och främst för att vi delar värdegrund. Hello Future har en prestigelös samarbetskultur och genuin strävan att bidra till andras utveckling. Vi delar också synen på hur man på ett bra sätt jobbar med digital transformation. I mina tidigare roller har jag träffat många konsulter som jobbar med de här utmaningarna, men jag har fastnat för Hello Futures approach. Den tilltalar mig. Hello Future arbetar på ett sätt som jag vet funkar. Att jobba lyhört, ta stöd i vetenskaplig och metodisk grund och fokusera på att få med behovsägarna i processen. Efter bara några veckor känns det som att jag alltid har varit här – det tror jag är ett bra tecken.

Vad tar du med dig hit?

Jag är utbildad kommunikationsstrateg och projektledare och har jobbat med det under nästan hela min karriär, och det präglar mycket av den jag är och hur jag jobbar. Jag är nyfiken, lyhörd och kommunikativ. Jag har också en känsla för struktur som brukar komma till användning. På senare år har jag fördjupat mig inom ledarskap eftersom jag trivs när jag får hjälpa andra att utvecklas och bidra. Det tar jag med mig.

Hur tror du att dina erfarenheter kan komma till nytta för kunderna?

Jag hoppas att jag bland annat kan bidra med erfarenheten av att jobba med förändringsarbete inom offentlig sektor. Mitt tidigare jobb på Skellefteå kommun tillsammans med andra erfarenheter har framför allt gett mig insikter i de utmaningar som finns inom den offentliga sektorn, och också hur man kan få saker att hända i sådana komplexa organisationer.

 

 

Hello!

Vill ni också ta er in i framtiden?
Kontakta Leif Rehnström, leif@hellofuture.se