Meny
25 september 2018

TMF + Hello Future

Välkommen!

Här har vi sammanställt lite information för dig som är medlem i TMF, och som kanske blivit nyfiken på oss eftersom du lyssnat på oss på “Digital Produktionsdag” i Nässjö (eller 2017 i Skellefteå).

Om du är nyfiken på våra modeller och metoder kan du här ladda ner en digital version av vår lilla pocketbok “Digital Transformation i Praktiken”. Ladda ner den här.

Vill du ha den i pappersformat? Hör av dig till oss så ordnar vi det! Skicka ett mail till tobias@hellofuture.se

Här finns information om digitaliseringscheckarna som nämndes.

Generellt gäller följande:

3-49 anställda
> 3 MSEK i omsättning
Vi har erfarenhet av att arbeta med den typen av finansiering, och kan hjälpa till med tips kring ansökningsförfarandet.

Några exempel på vad vi kan hjälpa till med

Digital strategidag
Heldagsövning för ledning/ägare/styrelse
Detta är en heldagsaktivitet med syfte att skapa samsyn kring digitaliseringens möjligheter och utmaningar för just er verksamhet och generera konkreta förslag på steg framåt. Dagen skapar en samsyn och förståelse för vad som sker och hur digitalisering påverkar beteenden och affärsmodeller både på kort och lång sikt. Genomgång av hur man som organisation kan strukturera sitt arbete för att skapa sin egen framtid. Avslutas med workshop för att skapa samsyn över vilka utmaningar som är störst och högst prioriterade för er organisation.

Innovationssprint
Innovationssprinten är en strukturerad och effektiv problemlösningsmetod som tar projekt framåt på kort tid. Vi började jobba med sprintar för drygt två år sedan sedan dess har sprintarna blivit centrala i hur vi hjälper organisationer att skruva upp takten i sina transformationsprocesser.

En sprint med oss är perfekt om du

Vi på Hello Future driver hela processen från start till mål och låter er fokusera på arbetet med idén. Några kunder vi gjort sprintar med: Edsbyn/Senab, Skellefteå Kraft, Ramböll

Läs mer om Hello Futures Innovationssprint här eller det här caset om Skellefteå kraft.

Välkommen på heldag om innovation den 19 november på Stockholm Waterfront
Vill du lära dig mer om innovation? Den 19:e november arrangerar vi som en del av Internetdagarna en heldag i ämnet. Mer information och biljetter finns här.

Webinar om vårt arbete med konfiguratorer - datum kommer!
I slutet av oktober anordnar vi ett webinar där vi berättar om vårt arbete med att bygga en konfigurator åt Lövångers Bygg. Maila tobias@hellofuture.se om du vill ha mer info om datum, eller skriv upp din mailadress här i formuläret nedan.

 


Hör av er om det finns något vi kan hjälpa till med!

Leif Rehnström, leif@hellofuture.se
070-256 75 73

 

Tobias Eklund, tobias@hellofuture.se
076-188 85 80

Hello!

Vill ni också ta er in i framtiden?
Kontakta Leif Rehnström, leif@hellofuture.se