Offentlig sektor

Kom igång med digital trans­formation

Om du känner ett ansvar att leda din organisation i digital förändring kanske du också känner dig trött på att bara prata om det. Det svåra är trots allt att börja. Här erbjuder vi just det: kunskap, stöd och guidning i att göra digital transformation.

En bra startpunkt är vår guide "Digital transformation i praktiken", eller att kontakta oss för att ett samtal om var ni står idag.

Aktuellt

Onlinekurs: Digital transformation i offentlig sektor

Nu är anmälan öppen för vår populära onlinekurs. Skräddarsydd för dig som är nyfiken på eller känner ett ansvar att driva digitaliseringen i en offentlig verksamhet.

Läs mer om kursen

Se hur vi hjälpt andra med digital transformation

Case

Transformationsmotorn på socialtjänsten i Skellefteå

Siffrorna som landade på Åsa Israelssons bord visade att nuvarande arbetssätt inte räcker till. Det blev startskottet till att arbeta med Hello Future i Transformationsmotorn. Resultatet blev en tydlig bild av var de är påväg och vilka förändringar de behöver göra.

Läs hela berättelsen
Digital transformation i praktiken

Äldreomsorgen i Flen: Hur gör vi mer med mindre?

Äldreomsorgen i Flens kommun befann sig i slutet av 2018 i ett mycket utmanande läge. Minskade resurser ställdes mot faktumet att behovet av äldreomsorgens insatser ökar. Samtidigt pågår digitaliseringen, varje dag gör den sig påmind och skapar en gnagande känsla i våra organisationer av att vi borde kunna dra nytta av den för att tackla våra utmaningar.

Läs hela storyn

Lär dig mer om att genomföra digital transformation

Tjänstedesign

En guide till tjänstedesign

Vad är tjänstedesign?
Varför har tjänstedesign blivit så viktigt?
Vilka effekter ger framgångsrik tjänstedesign?

Läs mer
Transformationspodden

En podcast om att göra digital transformation

Lyssna in på ett begripligt samtal om digital transformation för offentlig sektor där Hello Future utforskar de viktigaste frågorna just nu.

Bläddra bland avsnitten

Mer om metoder och arbetsmodeller

Digital-transformation-i-praktiken

 

Hur kommer vi igång med digital transformation?

Om ni är i början av ert arbete med digital transformation och känner er osäkra på hur ni kommer framåt, är ni inte ensamma. Osäkerheten är ofta stor och frågorna många.

Kontakta oss så guidar vi er vidare.