Onlinekurs

Digital transformation i offentlig sektor

Välkommen till vår uppskattade kurs ”Digital transformation i praktiken”. Kursen är för dig som är nyfiken på eller känner ett ansvar att driva digitaliseringen i en offentlig verksamhet. Under kursen varvas föreläsningar med diskussioner och du får sätta kunskaperna på prov genom hemuppgifter mellan passen.

Du får:

  • Modeller & verktyg som hjälper dig analysera din organisations digitaliseringsutmaningar och verktyg för att driva digitaliseringen framåt.
  • En djupare förståelse för hur digitalt framgångsrika organisationer arbetar.
  • Grunderna i Design thinking, tjänstedesign och innovationsmetodik.
  • Individuell coachning.
  • Ett starkare nätverk.

Format

👩‍💻 3 träffar online på Zoom + individuell coaching

👭 Max 10 deltagare

🗓 Pass 1: 4 juni, 09:00–11:00

🗓 Pass 2: 10 juni, 09:00–11:00

🗓 Pass 3: 16 juni, 09:00–11:00

👩‍🎓 1 Individuell coaching-session

Pris

14 500 SEK per person (ytterligare personer från samma organisation betalar 9 900 SEK per person).

Mer information

Vill du veta mer om kursens upplägg? Maila oss så skickar vi mer information.
academy@hellofuture.se

Anmälan

Anmäl dig genom att mejla academy@hellofuture.se

Sista anmälningsdatum: 29 maj

Lär känna kursledarna

Kalle Jegers är doktor i informatik vid Umeå Universitet. Han jobbar huvud­sakligen med användar­forskning och metod­utveckling på Hello Future och ser till att samtliga aktiviteter Hello Future genomför grundas i akademiskt säkerställd kunskap.

Per Lundgren är kursens moderator. Per har en bakgrund som språkkonsult och arbetar i dag som skribent och tjänste­designer på Hello Future.

Johan Lager är utbildad civilekonom inom Entreprenörskap & Innovation vid Umeå Universitet. Han har en bakgrund inom offentlig sektor där han de senaste tio åren jobbat med strategiskt myndighets­arbete, tjänste­utveckling och innovations­metodik på Tillväxtverket. På Hello Future jobbar han som tjänste­designer och utbildar i innovationsmetodik.

Tobias Eklund brinner för hur ny teknik påverkar våra beteenden och har mer än 25 års erfarenhet av utbildning, projekt­ledning, affärs­utveckling och marknadsfrågor inom en rad olika organisationer och företag, i vitt skilda verksamheter såsom start-ups och inom globala koncerner.