Om Hello Future

Hello Future är en konsultbyrå som skapar handling och tydliga resultat för samhällsbyggande organisationer. Vi driver på praktiskt innovationsarbete med verkliga resultat där vi använder en bredd av kunskap inom digitalisering, innovation, hållbarhet och framsyn. Vår strävan är att bidra till att bygga ett Sverige som medborgarna kan vara stolta över.

Hello Future startades i Skellefteå 1998 av Elin Persson och Jonas Persson som en webbyrå under namnet Artopod. År 2010 blev vi Hello Future och började, utifrån insikten om att allt som kan bli en digital tjänst kommer bli det, arbeta med tjänstedesign.

Under åren har fokuset på digitala tjänster breddats till att innefatta innovation med fokus på att möta samhälls­utmaningar som kommer från bland annat digitalisering, hållbarhet och demografi.

I dag består Hello Future av 20 seniora konsulter med special­kompetenser inom bland annat innovation, tjänstedesign, hållbarhet, strategi, digital utveckling, interaktions­design, kommunikation och pedagogik.

Hello Future arbetar med organisationer från Tekniska Verken i Kiruna i norr till Region Skåne i söder och våra medarbetare finns utspridda över landet. Våra partners tar hjälp av oss för att kunna leda innovation, göra innovation och träna på innovationsarbete

Vi står bakom Transformationspodden som startade år 2019 och i dag har över 115 000 spelningar.KONTAKTA OSS:

Digital utveckling: Martin Gudmundson

Hållbarhet: Elsa Ardfors

Innovation: Kalle Jegers

Framsyn: Per Lundgren

Här hittar du resten av gänget på Hello Future