Om Hello Future

Hello Future är en konsultbyrå som skapar handling och tydliga resultat för samhällsbyggande organisationer. Vi driver på praktiskt innovationsarbete med verkliga resultat där vi använder en bredd av kunskap inom digitalisering, innovation, hållbarhet och framsyn. Vår strävan är att bidra till att bygga ett Sverige som medborgarna kan vara stolta över.

Hello Future startades i Skellefteå 1998 av Elin Tjerngren och Jonas Persson som en webbyrå under namnet Artopod. År 2010 blev vi Hello Future och började, utifrån insikten om att allt som kan bli en digital tjänst kommer bli det, arbeta med tjänstedesign.

Under åren har fokuset på digitala tjänster breddats till att innefatta innovation med fokus på att möta samhälls­utmaningar som kommer från bland annat digitalisering, hållbarhet och demografi.

I dag består Hello Future av cirka 20 seniora konsulter med special­kompetenser inom bland annat innovation, tjänstedesign, hållbarhet, strategi, digital utveckling, interaktions­design, kommunikation och pedagogik.

Hello Future arbetar med organisationer från Tekniska Verken i Kiruna i norr till Region Skåne i söder och våra medarbetare finns utspridda över landet. Våra partners tar hjälp av oss för att kunna leda innovation, göra innovation och träna på innovationsarbete

Vi står bakom Transformationspodden som startade år 2019 och i dag har över 115 000 spelningar.

Kontakta oss:

Är ni intresserade av digital utveckling, appar och webbar – ta ett snack med Martin.
Martin Gudmundson
Martin Gudmundson
Har ni svårt att skapa action utifrån era hållbarhetsmål? Vill ni utforska nya lösningar inom miljö och hållbarhet? Prata med Elsa.
Elsa Ardfors
Elsa Ardfors
Vill ni börja arbeta mer systematiskt med innovation i er organisation, kontakta Kalle.
Kalle Jegers
Kalle Jegers
Hur kan ni använda framsyn som ett sätt att ta bättre beslut och fokusera ert utvecklingsarbete? Prata med Per.
Per Lundgren
Per Lundgren