Gör verklighet av er idé

Sitter ni med en idé till en digital tjänst eller produkt, som ni inte vet hur ni ska göra för att komma igång med? Då är vår definitionsdag något för er – vi går från halvfärdig idé till ett konkret projektunderlag på ett par timmar.

Nyfiken på definitionsdagen? Kontakta mig så berättar jag mer.
Jonas Persson
Jonas Persson

“Den inledande workshopen är det bästa sättet jag någonsin startat en arbetsprocess på när det handlar om en ny och komplex utmaning”

— Johanne Lindgren, Hållbarhetschef Bostaden Umeå

Hur ser processen ut?

Först tar vi ett samtal kring era utmaningar och er idé och hittar en dag att ses som passar alla “stakeholders”.

Workshopen är normalt 4-6 timmar lång med en lunchpaus. Vi går på djupet igenom er idé och bryter ner den i användarberättelser. Vi går också igenom vad det innebär att arbeta agilt. Några dagar efter workshopen får ni en sammanställd rapport innehållande en detaljerad roadmap samt vår analys av vad ni inom organisationen behöver göra för att ta nästa steg. Rapporten är utöver det utmärkt att använda som beställnings- eller upphandlingsunderlag, oavsett om ni vill att vi ska ta idén vidare eller om ni vill vända er till någon annan underleverantör.

Workshopen kan antingen genomföras digitalt eller fysiskt lite beroende på förutsättningarna.

När passar det med en definitionsdag?

Vi använder denna workshop i alla våra digitala projekt, men den har även använts i tjänstedesign- och innovationsprocesser när det är dags att göra projekt av våra idéer.

Kontakta oss om du vill veta mer:

Nyfiken på definitionsdagen? Kontakta mig så berättar jag mer.
Jonas Persson
Jonas Persson