Arbeta med Hello Future 〜

Se oss som din interna innovations­avdelning

Jenny Markstedt · jenny@hellofuture.se
Behöver ni utveckla hur någonting fungerar på organisationen, såsom en viktig process? Funderar ni på att bygga en ny teknisk lösning? Vill ni undersöka nya sätt att arbeta på?

Gör det tillsammans med våra innovationsledare, tjänstedesigners, digitala utvecklare och UX:are som är tränade i att driva fram snabba användbara resultat. Ofta leder det till uppvaknanden hos organisationen som får se hur det går till och känna effekterna av att arbeta på nya sätt.

Kontakta oss

Aktivitet 〜

Definitionsdag

Sitter ni med ett utforskande projekt, eller en idé till en digital tjänst eller produkt, som ni inte vet hur ni ska hantera för att komma igång med? Är ni nyfikna på att arbeta agilt och användar­centrerat? Då är vår definitionsdag något för er.
Aktivitet 〜

Sprint

Innovationssprinten är en strukturerad och effektiv problem­lösnings­metod som tar projekt framåt på kort tid. Ni väljer om ni vill genomföra den helt digitalt eller tillsammans i en lokal.
Case 〜

Lövångers bygg tog täten med en 3D-konfigurator

Tillsammans med oss på Hello Future har Lövångers Bygg tagit fram en 3D-konfigurator där kunderna kan bygga sina garage, förråd eller fritidshus helt själva genom att dra och släppa, vrida och vända.
Case 〜

Från klimatstrategi till handling

Örnsköldsviks kommun använde innovations­metodik för att göra sin klimatstrategi genomförbar.

Mer om att göra innovation

Biblioteken Region Sörmland —

Från idé till prototyp – 9 gånger om

tjänstedesign, apputveckling —

Tjänstedesign fixar Skellefteås sophämtning

Innovation & tjänstedesign —

Innovations­sprint: Därför är den glödhet